Solen fortsätter steka

And i love it !! I helgen har jag bara jobbat å sen på kvällarna har vi hyrt film :)
Morsdag käkade vi go middag i nyborg hos mormor när jag slutade, sen åkte vi hem å jag fick en jätte jätte fin bukett blommor av mina älsklingar dom vet hur dom får mig på fall <3

Igår å idag har vi bara chillat varit å lekt i parken solat oss och sett Mumin umgåtts med Sandra å Melle igår å idag har vi hängt lite med Sassa :) middag i nyborg hos mamma å pappa sen massa bus ute på gården :)

Som ni ser livet leker ;) hinner inte med å uppdatera här så ofta, för så fort T stänger sina blå ögon så försöker jag hinna med plugga å städa på kvällarna :)


Kommentarer
Postat av: mamma

Det är så roligt när ni kommer till Nyborg. Hit kan ni alltid åka då ni vill. Du har ju nyckel. Men njuter då man ser hur Tindra kan springa omkring på gräset och leka. Denna tjej ger sån enorm värme och energi. Älskar henne så otroligt mycket att det finns inte ord. Trodde aldrig det skulle kännas så här att bli mormor, så fantastiskt underbart. Finns mycket man inte kan få men jag har verkligen fått högvinsten, 2 underbart fantastiska barn och 1 barnbarn som jag älskar av allt mitt hjärta.

2013-05-31 @ 22:52:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0