Ingen kryssning..

Blir ingen kryssning ikv som ni kanske förstå när ja sitter hära.. Känns tråkit hade som sett fram imot den..
Men ebba är ju sjuk stackarn öron inflamation å feber har hon..
Haha igår kom nå killar fram till mejj å fråga hur gammal jag var.. jag bara ööh 17 ? å dom bara äsch då synd att du inte var 18 :P haha ingen aningn om varför för ja gick bara :P Dom var väl kanske mellan 20-25 år :P
Idag när ja sto å väntade på mina cider så stod jag å messa på stan å så kommer 2 killar förbi å ena av dom bara viftade med handen över mobilen å så tittade ja upp han bara TJA ;P haha han va nästan lite söt :P
Ikv ska ja no å hälsa på davve å ante som bor på hotell i stan typ ta någon cider me dom skull ja tro :)

I morgon blir de no dricka lite me dom om sofie ville komma med, hon hade ont i munnen idag för hon hade fått dra en tand den stackarn :P ska bli kul å umgås me henne om de blir :)

Men nu ska ja kila kanske uppdatera sen.. ha de fint..
Pusss //M:et


ZzzZZzzz

Asså ja e helt slut haha klockan e bara 20 över 11 å jag orkar knappt hålla upp ögonen råkade somna nyss åxå när vi såg film heja madde asså :P

Känner mig faktiskt stolt över mej själv på praktiken, får jätte mkt beröm av personalen där, som jag fortfarande tycker e väldigt trevliga :) och bokrean var en kul grej med mkt ansvar, kanske därför den kändes rolig :)
Idag har jag bara hämtat upp massa böcker från 8-10 sen städat i oordningen å så stått i kassa å sånt :)

Efter praktiken handlade jag lite: en väska, ett data spel, en pilates bok, en drinkbok de var nog allt :) haha jag fick p-rabatt :)
Sen gick jag å handlade lite gottis till Ebba som har 40 graders feber igen stackarn, men då kom kusin hem me ostbågar, favoritgodisarna och piggelin till henne, var iaf lite mer fart på henne nu ikv, än på morgonen när jag gick.
Å hennes mamma hade köpt en barbie häst och godis å festis till henne, å hennes pappa kom hem med typ 10 bullens korv som hon älskar :)

Hoppas att gumman e frisk i morgon så de blir kryssning :)Vi ska till doktorn me henne å mejj i morgon vid 9.. Jag för mina bihåler å hon för sina öron å för att hon varit sjuk så mkt..

Men ni får ha de så bra nu, så hörs vi..

//M:et

Väder, Nyinköp och Praktik...

Anne-Lie du har ju bett om en bild på vädret, de var lite svårt att knäppa för jag hade bara min mobil me mejj å kameran e ju inte så bra men men iaf vädret i söndags såg ut så hära :)

image12


image13

Å sen tänkte jag att ni skull få se en av tröjorna jag köpte i Lördags i Uppsala, haha diggar trycket :) Den hittade jag på New Yorker för 129kr.
Även denna bild dålig kvalite pga knäppt med mobil kameran. För batterierna i vanliga kameran tog slut.
image14

Dagens Inköp en rosa plånbok från Accent 99kr.
image15

Idag började bokrean på Åhlens det gick riktigt bra men hade sovi lite kasst i natt pga att en person spökade i mina drömmar, så de var jobbigt att stiga upp så man skull vara klar till 7.
Har haft hand om bokrean, stått i kassan och hjälpt kunder och plockat bland böckerna, och hämtat upp fler när de behövts :)
Slutade 15,00 då åkte jag in till stan för att träffa sofia, och av nån konstig anledning virra jag bort mejj men jag hittade rätt snabbt tillbaka :) När jag träffade henne fikade vi på muffin Bakery och sedan gick vi runt å shoppa lite, Sedan åkte jag Taxi hem, haha för han sofia var hos var taxi chaffis haha lite Status va ;)
Sen ikv ha jag bara duscha å så strax sova :)
Ska komma ihåg i morgon
1. Fråga om jag får fota på jobbet.
2. Köpa batterier så jag har till kameran och så.
3. Höra om rabatter.

Nu kila ha de bra ;) Sorry för mitt långa inlägg ni får säkert kramp i ögonen att läsa allt ;D haha
//M:et

BILJETTERNA BESTÄLLDA :D

Äntligen äntligen :D idag hade Krisse å hennes mamma beställt biljetterna Till hovet den 12 mars :D
Stå platserna var slut så vi fick sittplatser äsch då men men ändå de ska bli så kul :D OJOJ längtar :D
Å dom vi ska se ha ja ju sagt RIHANNA & ADAM TENSTA  fy faan va kul de ska bli :) jag krisse å tina :)
AAh vill att de ska vara den 12 nu :D
Ska ta många bilder så ni där hemma får se sen :)

Ha de bra
// M:et

                

Böcker hit å Böcker dit :O

På praktiken idag har jag bara packa upp böcker, Hur mycke som helst :O
Var ganska jobbit.. Men kul me lite omväxling, de ver roligare när vi sedan packade ner böcker i påsar som kunderna beställt, fast vissa var lite svåra att hitta men men :)

Börjar 7 i morrn eftersom då slår portarna upp till bokrean å ja ska typ ha ganska stort ansvar till den om ja inte förstått de fel :P SLutar 3 de ska bli skönt ska till stan å fika me en kompis då :) Sen ska ja hjälpa moster å vara smak råd vad hon å ebba ska ha på sejj i helgen. När vi åker på kryssning å Elisabeth (Anders Mamma) fyller 60 år :)

Ikväll blir de nog att gå å sova tidigt känns de som, känner mejj som en zombie typ as trött :)

Ha en bra kväll..
//M


8-10 + och sol :)

Idag har de varit kanon väder 8-10+ å strålande sol :) tyvär blåste de endel så i skuggan var de lite kallt..
Men Jag moster, Anders å Ebba var ut på en promenad å de var as skönt gick efter vattnet.. Känns lite skummt att man åker skoter hemma i Kalix haha å här är de ingen snö :) Anne_lie har två saker å säga dej gumman nummer ett jag ska lägga in nå bilder jag knäppte på vädret idag så du får se gumman ;) Å nummer 2 se till att lite snö är kvar så blir de minst en hel dag i backen när jag kommer hem ;)

Har bara slöa annars idag Sett film me Ebba haha Lotta på bråkmakargatan å saltkråkan å lite pippi vart de idag ;D haha Å så har jag bada badkar mm me like a lot :)

Hahaha ska knäppa en bild på en av tröjorna jag köpte igår så ni får se den men lägger nog in de i morrn. Haha den ha lite coolt tryck ;D

Igår såg vi en as bra film Love Lies bleeding... den kan ja verkligen rekomendera men man måst nästan gråta lite i den ;D haha

Ikväll ha jag å Anders sett "om en pojke" den va rätt bra :) Moster jobbar natt i natt den stackaren :P

Ajaa nu läsa solo...

//M

Uppsala

Vaknade vid halv 9 idag :P haha ja jag vet de är konstigt nog brukar ju jag sova längre än så men men :)
Steg upp å åt frukost å lekte me ebba lite :) Å inte för att klaga men den där jävla fitt axeln kan ju bara fara åt helvete :O
Sen åkte vi i moster å anders nybil till Uppsala, där vi började käka lunch buffe på en kina restaurang haha de var smarrens men efterrätten var ändå godast haha glass å mandarin ´klyftor MUMS :D
Efter maten shopping shopping shopping ;D
Haha moster klagade först på att ja int hitta nått, men de skull hon inte ha gjort, haha för pang bara så hade jag handla 2 linnen å en kofta å ett par leggings på Gina tricot, å affären efter de köpte jag 6 t-shirtar/linnen å ett par trosor ;P haha å affären efter de H&M där köpte jag en maskara som dom har på reklamen nu. Loreal nånting :) Å ett hårspray ett sånt där som luktar gott som Elin har :)
Så nog shoppade jag allt lite allti ;D

Sen tillbaka hem Å åt middag, färgade håret på moster, å såg på film :)

Hoppas de är kvar lite snö när jag kommer hem så jag hinner åka nån gång snowboard iaf längtar efter att ställa mejj på brädan å ramla lite ;D haha

Ha de bra nu sötnawsar...

//M

Vill ha..

Den där sparbössan såg jag för några dagar sen på ett ställe som heter Lagerhause den kostar 129kr. Å jag vart typ kär i den asså kan ha å göra me att den e rosa :) men vet inte va ja ska sätta i den för ja e typ sämst på att spara pengar ;D haha

Har packat upp en röd lackväska på Åhlens förra veckan.. Som jag tycker va lite cool när man testade den ;D men vet int om den e riktigt min stil, ska kolla de nån dag när jag inte jobbar :) Den kostar iaf 199 kr å är snyggare i verkligheten än vad den är på den här bilden :)

image5


image6


Barnvakt ikv :)

Ikväll ska ja va barnvakt till lilla pluttan :) Moster å anders ska på ge galan :)

Å vet ni en sak ? den 12 Ska jag på rihanna å förband till henne är Adam tensta Jag är fett glad att de bli att fara :) Krisse ska med :D ska nog beställa biljetter ikv :)

Ha de bra..

//M
image7
Ebba äter Min mammas go bulla som e me från kalix ;)

image8
Ebba leker med My little Pony haha den tycker jag är söt :)

image9
My sweety is happy :D

Nu har jag lagt in några bilder iaf så ni kan se att hon faktiskt är kusinens lilla charmtroll :)

några dagar

Några dagar utan tangentbord på datorn så ska uppdatera lite som ja kommer ihåg från dom dagarna.

19/2 Haha madde vart a hero idag..
En gubbe föll ihop idag på jobbet å jag hann fånga han innan han föll i marken den stackaren, han var helt virrig när vi sedan ringde taxin å jag fick köra han till dörren i en kontors stol. Usch de var ju läskit..

20/2 Praktiken går bra hon den nya praktikanten sofie är snäll å trevlig vi var å käkade på Mc donalds på lunchen å så köpte jag sockar :D haha Efter praktiken tvättade jag med Anders å sen lekte jag me Ebba gummsan :)
Åt god mat som vanligt :)   Just ja varje vecka tävlar typ olika Åhlens i något som heter kassaaktivitet å den som får sålt mest av den varan som är den veckan får pris om jag fattat de rätt :) I veckan är de diskborstar å handkräm då står dom i en låda på varje kassa å så ska man försöka sälja dom till kunden :) Igår gick de rätt bra för mejj fick sålt 8a diskborstar å 1 handkräm å sammanlagt igår var de 36 st som såldes tro ja :) De e rätt kul faktiskt :)

21/2 Alltså idag :)I morgon fyller mamma år, haha har fixa en present till henne som ja tro att hon kommer gilla fast hon kommer aldrig kunna lista ut va de är ;) haha SYND
Har lekt med ebba på morgon tills ja skull på praktiken.. Å Vad hon e bäst :) Sen var jag bara på praktiken till 11 för ja mådde inge bra, typ bankar i bihålerna som att nån gett mejj en höger när ja böjer mej ner, så kan de gå när man är förkyld.. Synd de för idag skull de börja ställas iordning till bokrean :/
I morgon är jag hemma har tagit ut min studiedag då.. så fhv åker vi till uppsala å shoppa i morrn om alla e friska å så :)haha test åka moster å anders nya bil ska bli coolt ;) haha kanske ja ska köra eller va tycker ni ? haha skoja bara så ni behöver inte va oroliga ;)

Uppdaterar kanske sen :)

ha de kanon nu... Puss å Kärlek till er ni vet vilka ni är

Spagetti På Golvet...

Fy faan idag när ja skull värma min spagetti å korv på lunchen så råkade jag tappa skålen upp å ner på golvet haha usch de bara flög spagetti å glas bitar å jag höll på att bryta ihop av skratt samtidigt som jag höll på att skämmas ihjäl ;D haha

Praktiken idag ha vari som vanligt, de har kommit en ny praktikant idag från skåne tro ja hon va, verkar jätte trevlig å pratat jätte fränt :)  På morgonen plockade jag upp varor, sedan har jag vari på mode ååh de hade kommi en massa nya väskor ååh jag blir köp galen vill ha en massa :D haha Sen larmade jag å hon den nya en massa å sen fick vi veta att vi larmat fel ;P haha OPS ;)

Sen ikv ha ja bara lekt me Ebba vari å Köpt maränger me henne mitt gulltroll e hon allt.. Fast som jag sa när en kvinna på kiosken frågade om hon var min.. haha nej hon är min mosters jag lånar henne bara för stunden ;)
Sett film å äti maränsvisch me moster å anders nu ikv.. Nu vidare till telefon ha de bra..

//M


Uppdaterat

De jag shoppade igår var 4a tröjor kände att jag behövde några finare men ändå vanliga ¨på praktiken :)
Ebba var jätte duktig på stan igår sov i vagnen i två timmar stumpan :)
Sen härja ja me henne typ ett tag å sjungde femton gastar på dömanskista jåhååhå en flaska me rom ;D hahah
sen gjorde jag mejj iordning för att åka på fest haha fick springa som en galning för att hinna med tunnelbana å pendeltåg ;P haha

Festen var helt okej :) åkte tunnelbana hem var hemma vid två ;D haha de va inte mamma glad för att ja åkte tunnelbana själv den tiden :O haha vi drack vin å 3,5or ;P å jag vart inte full så ni vet :) När jag kom hem väckte jag moster så pratade vi lite å sen gick hon å la sej å jag pratade i telefon ett tag :)

Idag blir de bara en slö dag moster skull nog rensa sin garderob haha å då är de ju tur att jag är här ;)

Ska lefta haha Å härja vidare me ebba SÖtnosen min...

Just de måst bara berätta en så söt sak :) Igår när ja skull åka hoppade ebba upp i vagnen trots att hon hatar den å satte sej där å sa skona, haha hon ville ju följa stackarn :O

Ha en bra dag nu alla :)

7+ ute idag men ingen sol än iaf blir nog en promenad lite senare :)

//M

Fest och shopping :)

Ikväll blire fest i sundyberg :)
Idag ha ja shoppa me moster å ebba, typ 4a tröjor :)

Måste kila skriver mer sen ska härja me ebba :)

Blombudet :)

Blombudet kom just före 18,00 :) Fick 3 röda rosor med hälsningar från mamma å pappa :) tackar, tycker de e fränt me blombud ;D haha
I morrn shopping å sen fest :)

Gulliga dom är va ? :)
image4

Helgen är efterlängtad :)

Fy faan vilken plåga de var att stiga upp på morgon :O haha låg å pratade i telefon till typ halv 3 å sen upp kvart över sex så ni förstår nog ;) Praktiken idag gick bra, har prismärkt lite varor å plockat upp lite olika saker var rätt jobbigt idag eftersom de typ inte fick plats nått :P Sen ha ja fixa bland rullgardinerna å sånt å stått i kassan då så klart :)
I början på nästa vecka ska ja vara på kosmetik avdelningen HURRA :D haha

Nu gör mina fötter jätte ont efter allt man går på dagarna i samma skor :P haha ska bli skönt att sova i morgon å så å shoppa då så klart ;) haha

Ikväll blir de mys me ebba å moster säker flotta åxå :D

Undra när mitt blombud kommer haha dom ringde å sa här tidigare att ja skull få blommor på eftermiddagen skull dom komma me de :)

Hmm undra egentligen va grannarna ovanför hade för sej i natt ;) Nu kila..

PUSS

Alla Stjärtans dag.

Jajjemen de e alla Stjärtans dag idag :P haha Så heter de när man inte har någon pojkvän ;) Men jag har iaf fått alla hjärtans dag presenter, mormor hade skicka en å av moster å dom fick jag två :D SÅ tackar :) Å en massa gulliga kompisar som skickar alla hjärtans dag mess :) Puss på er alla (L)

Å så har jag gett 2 till ebba å så en bukett tulpaner till moster å anders :)
På praktiken idag fick ja först typ slita för uggly betty  haha de namnet kom ja på hela själv ;)
Men tillslut smet jag på rast å sen stod ja i kassan å fixade lite resten av dagen :)
Jag är faktiskt ganska duktig på den nu så de så :D haha
Har pratat med min handledare, som allti verkar vara så glad, om att få sluta halv 5 om jag drar ner på rasterna så de fick ja HURRA :D Mina fötter gör typ as ont efter en hel dag där :D haha
Fick åxå veta att nästa vecka börjar typ bokrean å den ska jag få ha hand om :) coolt va :D

Å en till sak som har kommi ut idag men som ja vetat ett tag nu är att moster ska få en till bejbis den kommer i juli å de är en kille som Jag tycker ska heta Hugo, å vem vet de kanske blir så :) Haha hon är tjock redan ;)

Nu ska ja kila.. ha de fint nu alla mina söt troll :) Kärlek till er <3

// Lapplandsbjörnen hahahha så sa en till mej idag ;)


Haha Slaven :O

Idag på praktiken ha ja fan kännt mejj typ som en slav :P haha var inte så mkt grejer å packa upp på morgonen så jag ställde mejj å typ knöt om till nya hängare typ 300 sjalar usch haha :P Sen ha ja inventera nå tunnstrumpbyxor på lunchen var jag å gick ute i solen ett tag,  sen stod ja i kassan å dammade lite i hyllorna :P Sen märka om lite handskar sen flytta rea halsdukar å sånt från ett ställ till ett annat :P Fick iaf stå ett tag i mode kassan idag WUHUUU. snart kanske jag är på kosmetiken om jag har tur för de e den avdelningen ja längtar till :D

Efter jobbet har ja bara härjat me ebba å ätit å sånt :D Hon e verkligen så söt.. haha som idag så puttade hon iväg sin dockvagn rätt i dörren haha å så ba "ojsan" hah de lät verkligen bara såå sött när hon sa de :)

Nu dax å sova så jag orkar upp även i morgon snart helg iaf :)

Alla hjärtans dag i morgon synd bara att man inte har pojkvän då :/
 Go natt...

Goder morgonmorgonmorgon

haha jajjemen ni ser rätt madde bloggar trots att klockan bara e 07,31 haha.. Fick lite tid över på morgon tydligen var jag snabb :) Ska snart iväg på praktiken undra va ja får göra idag hoppas på nå kul :D Ska höra nästa vecka om ja kan få gå 8-16 istället för 8-17 e 9 timmar de känns jätte jobbigt iaf igår haha mina fötter gjorde ju ont ;)
Haha idag när jag åt frukost satt ja å glodde in till olika grannar haha lite kul de e å så vad folk gör på morgonen ju :D Vissa tar ner tvätt, vissa tar på sej morgon rocken å en dricker kaffe eller nått ur en kopp iaf :D haha

Nu måste ja kila ska inte komma försent till att packa upp varor ju ;) hahaha

Ha de braa idag... Pusss

Madde Goes Kassör :D

Vaknade halv 7 idag gjorde mejj iordning å gick till jobbet :)
Packade upp varor till 10 i 10 å så hade vi morgon möte.. Där dom berätta hur gårdagens försäljning gått å så dära :) Å eftersom de va mitt första mogon möte pressenterades jag inför alla haha de tyckte jag var lite pinasmt när alla kolla på mejj å jag visste inte va ja skull säga ;D haha De ni JAG vart mållös ;)
 Sedan fortatte jag packa upp mera varor på hem haha jag råkade typ kasta en kopp i golvet fast me oflit :o
På rasten kl 1 var jag barnvakt till ebba i typ 45 min :) sen tillbaka å då fick ja lära mejj kassan wuhuu de går frammåt :D Tycker ännu att alla är jätte trevliga å söta mot mej.. Puss på er alla för de..

Efter jobbet sjöng jag å ebba lite pippi långstrump.. sen åt vi mm jätte god mat som jag tro moster lagade :) Ebba gumman somnade i knä på mejj hon e sjuk har 39 graders feber nu.. Pluttan :/

Ajaa nu ska ja kilaa, se tv å sånt..

Ha de fiiint alla :)

Pusss å Kärlek

Kul dag :)

Kom på praktiken typ en halvtimme för tidigt så gick till donken å åt en glass me jordgubbssås :)
Sen till praktiken :) där en som heter Nick visade mejj runt, han va en rolig å trevlig en.. Iofs var alla andra åxå trevliga typ tog i hand å pressenterade sej å tyckte de var kul att ha en norrlänning där :)

Har bara typ knyti sjalar för dom skull flyttas typ å blivit visad runt å hjälpt en gammelgubbe att välja kallingar hahahha

På rasten gick ja till Banken för att höra va ja skull göra me min rosa hundring som inte går att betala med.. Dom tog den å så tog dom mitt namn å sånt, dom sa att de är en av hundringarna som vari med i ett värdetransport rån, för då gick tydligen någon patron sönder å då vart de sån färg på den.. Haha lite paff ja vart :O

Sen var jag å pratade me min handledare Annette fick passerkort å tiderna ja ska jobba så 8-17varje dag haha ja kommer ju vara död :D

Nu ha ja typ äti städa å vari å handla å snart e moster å dom hemme JAAA äntligen :D

Nu kila... puss å goooSnart på G...

Haha ställde klockan på 8a idag knäpp som ja e tänkte jag att ja behövde mkt tid å göra mejj klar.. Nu e jag helt klar borstat tänderna sminkat mejj ätit å fixa håret å klätt på mejj ;D haha så då tänkte jag att ja skull skriva hära lite innan ja ska börja gå vid 10,00 :)

Jag är nervös ännu haha hoppas hon som e min handledare e snäll ;D haha

Moster Anders å Ebba landar på arlanda 19,40 tro ja de va.. Å va ja längtar hoppas ebba känner igen mejj :D

Blir att äta lunch på donken idag eftersom ja int vet om dom har kyl å så där borta på åhlens men de borde dom ju ha ? för alla som jobbar där kan ju inte äta ute varje dag så tjocka ser dom då inte ut iaf :O haha

Nu ska ja kila kanske uppdatera sen om jag överlevde min första dag ;) om dom var snäll mot "Madde från Norrland" ;) haha

PUSS PÅ er :)

Å alla ni i min klass hoppas ni med får de bra på praktiken idag ;)

Happy Dappy :)

Allt e så bra hära :) Igår var vi hos clara de vart att äta tacos jag å clara å två av hennes kompisar jätte trevliga :)
Sen åt vi marängsviss hahah vet int hur de stavas jag åt så klart utan grädde å chokladsås så de kankse inte heter så nå mer då :) å så såg vi titanic haha i den filmen e de fuckin kärlek asså :) Sen sov  jag där vi låg typ å babbla till 3 :)

På morgon sett summerland sen ha vi vari å gå typ 2 timmar sen laga matr å sett film :)
Jag e fan inte teknisk ;) ha ja upptäckt :)

Nu ska ja hoppa i badkaret haha innan vattnet kommer spola över :)

Praktik i morgon å jag är nervös :P haha å i morgon kommer moster å dom hem JIPPIIII :)

Rihanna å alisisa keys kommer vara i sthlm när jag är här :) lilla nice skull villa fara å se iaf rihanna men då var inte clara hemma :/

Nu kila... Puss å lööööv

Klänningen

Vart inte så bra kort men...  Den e fin irl iaf enligt mej :)image5

Madde is in STOCKHOLM

Wuhuu nu e ja i sthlm :) kom fram typ 23,30 på torsdag kväll till lägenheten me min kusin :)
Så igår var vi å shoppade en hel dag från 10-19,00 haha min fötter gjorde ont sen kändes som att ja gick på stickiga bollar haha typ en hård igelkott kanske man kan säga ;)  Shoppade en såå fin klänning å är kär i den vet inte när ja ska ha den men fin var den då :D å så ett par jeans å en jeans kjol ett par leggings å ett läppglans :)
Har även köpt ett månadskort så man kan åka hur mkt tunnelbana å buss å så i 30 dagar som kostade 620 kr.
Var strålande sol å +5 grader igår när vi drog.. jag gick i bara skinnjackan och jag frös inte de minsta tvärtom så svettades ja typ :) de e lite fränt är inte ens nån snö här ;)

Har inte kunna skriva blogg för ha int fått igång trådlösa internet men nu ha ja fixa de anders ringde å hjälpte mej :)
Nu ska ja springa å göra mejj iordning ska på stan å möta Clara sen ska vi till henne å käka middag me hennes kompisar å vet inte om vi skull ¨på fest inte bestämt än :) Sen blir de nog att ja sover i kungsängen :)

btw fick höra "du ha rån peng" igår haha..

Kärleek till er mina snuttisar

HA de bra.. pussselipuss

Åker idaag :D Jippiiii

Bara vaknat å gått till bussen ¨på morgon har inte orkat göra nå mer än att klä på mejj å så :P
För vi ska på frisör idag hela klassen å bli lite fixade så lodis å osminkad fick de bli :)
Igår var de mys kväll me elin, elin, anne-lie, malin å madde såg film å hade de najs :D
Sen stress stress stress å packa tycker inte om att klara mejj utan vissa saker i typ 2 månader ;)

Bussen till luleå går 17,00 idag typ så är där vid halv sju så blir i luleå hos fhv brorsan i en timme å sen skull nån köra mejj å cilla till flyget som går 21,00 om ja int minns fel :) Skull va skönt att ta ett bubbel bad när man kommer fram haha om ja nu orkar e väl i lägenheten vid halv 12 nått sånt :) sen i morrn blir de shopping WUHUUU :D
Skriver kanske senare ikv om ja får igång deras dator å om inte planet sturtar vill säga ;) haha näee usch så ska man inte säga så jag tar tillbaka de ;)

Ska kila till syon nu me nå papper om val nästa år...

PUSS TJA

.......

Vari på massage idag fy faan va ont de gjorde men vet iaf va felet va nu..
Hoppas d eblir bra nu har int fått använda armen på hela dagen :P
Smyckena har kommit idag :) JIPPIIII
Fy faan va skönt nu e de bara typ 3 dagar kvar..
Nu varit barnvakt :P

Smack

Fy faaan

Klockan e fan bara 7 å eftersom ja int is sminka mejj eller nått för en lektion så är jag klar nu..
Är as trött skull bara vilja krypa ner under  täcket igen där de va varmt å skönt. Men näee ja måst snart gå ut i kylan fan äckel 19 grader ute :O BRRR

Har iv typ 8-9 sen ha ja esv kl 2 snacka störande me en hel dags hål... :(

Pusssis// TRÖTTMÖSSA

Avklarat ;D

Wuhuu sista jobbar dagen innan ja åker avklarad :D
har vari å sola å så idag, dom hade nya rör, kan ju inte se ut som ett lakan när ja kommer till sthlm ju ;)
hade tänkt städa rummet ikv men tro int ja kommer idas.. Har iaf städa upp nästan alla kläder nu.. Måst ju
ha kläderna rena ju till tors :)
Ska snart ut å gå me madde å hästen, sen blir de träna lite å sen duscha å sånt :P

Söt

Pussisar

Lyckad kväll :)

Jobbade till 6 usch de va jobbit men men pengar iaf ;)
Då åt ja tacos mmm smarrens kunde kanppt gå när jag ätit klart :P
Skyndade mejj att göra mejj klar och drog till krisse där vi skull festa typ10 pers. :)
Å där ha vi sutti å drucki lekt ja har aldrig å spelat twister helt enkelt en jävlit kul kväll :)
Nu räknas de ju som att de e söndag visst ? så nu e de typ bara 4a dagar kvar tills jag åker haha de närmar sej :D

I morgon börjar jag jobba 11 så kanske e bäst att ja försöker gå å lägga mejj nu så jag orkar hela dagen i morrn..

Pusss puss go natt

Hemma igeen..

Filmkvällen hos Danne var nice :) kom just hem ha sett två filmer som båda va helt okej :)
Längtaaaaar...
I morgon blir de nog fest nu istället för idag då :P

Nu ska ja krypa ner under täcket.. till en fhv varm å mysig säng..

Dröm söttt

Pusselipussspuss

Fredag = fredag = filmkväll..

blev ingen fest för personen skull ha de fick inte ha attans otur..
Så blir nog filmkväll hos Danne me en massa ikv :)

I morgon börjar ja jobba halv 11 usch va jobbit men men :)

PUSS


Fredag = fredag = PARTY :D

Idag är de fredag.. Är på skolan nu.. ska på apoteket nu me elin :) å sen ska ja till tandläkarn suck jag fick en äckel tid idag..

sen ikv ska ja på fest wuhuuu uppdatera sen :=

RSS 2.0